Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συνταγή της εδομάδας | 12. Μακαρονάδα αλα κρεμ. light

Μακαρονάδα αλα κρεμ. light





Συστατικά συνταγής

1 πακέτο μακαρόνια ολικής αλέσεως
1 πακέτο κρέμα γάλακτος από σόγια (υπάρχει στα super markets)
3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη) κομμένες σε μπαστουνάκια
1/2 κουτί μανιτάρια φρέσκα (κομμένα σε φέτες)
3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
αλάτι
πιπέρι λευκό


Οδηγίες παρασκευής

1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και πριν τα στραγγίσετε κρατάτε 1-2 φλιτζάνια απ' το νερό τους.

2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το σκόρδο κι αντί για λάδι, μισό φλιτζάνι νερό (Απ' αυτό που βράσατε τα μακαρόνια).

3. Ανακατεύετε και πριν εξατμιστεί το νερό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος την οποία αν χρειαστεί αραιώνετε με το νερό των μακαρονιών.

4. Ρίχνετε λευκό πιπέρι κι αδειάζετε τα βρασμένα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα.

5. Ανακατεύετε, σερβίρετε και... καλή όρεξη!!!


Mη ξεχνάτε να ψωνίζετε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα από τα Super Market Γονέος

Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου