Σπαγγέτι με κοτόπουλο, φέτα και ρόκα
Συστατικά συνταγής
400 γρ. σπαγγέτι Νο 10
500 γρ. στήθος κοτόπουλο
1 τοματάκι Pummaro κλασικό
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
40 γρ. φέτα
1⁄2 ματσάκι ρόκα
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες παρασκευής
1. Αρχικά βάζουμε άφθονο νερό να βράζει για τα spaghetti μας και το αλατίζουμε αφού αρχίζει να βράζει.
2. Πλένουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε την πέτσα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το βάζουμε να σοταριστεί στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
3. Όταν πάρει χρώμα ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαζί με το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε, τα αφηνούμε να σοταριστούν όλα μαζί για λίγο και ρίχνουμε τις ντομάτες, αφού πρώτα έχουμε βγάλει τη φλούδα.
4. Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλάτι και αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει για 10-15 λεπτά σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειάζεται.
5. Όταν είναι σχεδόν έτοιμη ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τα σπαγγέτι που τα έχουμε βγάλει al dente.
6. Τέλος, ρίχνουμε την ρόκα, λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί για ένα με δύο λεπτά.
Mη ξεχνάτε να ψωνίζετε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα από τα Super Market Γονέος
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου